Lavakuljetus J.W. Helenius

Hiab-auto ja nostopalvelu, Helsinki ja pk-seutu

Tarjoamme monipuolisia Hiab-auto- ja nosturipalveluja. Hiab-automme ovat erinomaisesti varusteltuja monipuolisiin nosturitöihin, erityisesti veneiden nostoihin ja laskuihin. Erilaisilla lisävarusteilla Hiab-autoja voidaan hyödyntää myös henkilönostimena ja veneiden lisäksi muidenkin kappaletavaroiden nostoihin tai siirtoihin.

Nostokalustossamme riittää ulottuvuutta

Nostokalustona käytettävissä Hiab-autoissamme riittää ulottuvuutta jopa 26 metriin asti. Nostotehoa on riittävästi henkilöiden nostamiseen korkeallekin, mutta myös kuormien siirtämiseen. Monipuolisella lisävarustuksella varmistetaan lisäksi, että voimme tarjota nosturipalveluitamme lähes millaisiin nostotöihin tahansa.

Hiab-autojemme lisävarusteet:

  • 2 hengen henkilönostokori
  • tukki/hiekkakoura
  • nostohaarukka
  • roskajassikka
  • kehikkonostin esim. veneen nostamiseen
  • 6,5 metrin jakolava
  • jibi (nostokorkeus 26 m, nostoteho ylöspäin 1140 kg, vaakatasossa 760 kg)

Veneen nosto ja lasku on helppoa oikeanlaisella kalustolla

Veneen nosto ja lasku tulee eteen aina vuodesta toiseen jotakuinkin samoina vuodenaikoina. Käytössämme olevat Hiab-autot soveltuvat erinomaisesti veneiden nostoihin ja laskuihin ulottuvuutensa ansiosta. Näitä töitä teemmekin erityisen paljon alkukeväästä ja loppusyksystä.

Oikeanlaisella kalustolla veneiden nostot ja laskut sujuvat käden käänteessä. Kokeneet kuljettajamme osaavat noudattaa myös veneiden edellyttämää varovaisuutta niiden siirroissa ja työt suoritetaankin aina turvallisuudesta huolehtien.

Nosturipalveluiden lisäksi kauttamme saatte myös loka-autopalvelut, esimerkiksi loka-, rasva-, ja öljykaivojen tyhjennyksiin.

Hiab-auto -palvelut, Helsinki
Nostopalvelu Hiab-autolla, Helsinki
Nosturipalvelu hiab-autolla, Helsinki