Lavakuljetus J.W. Helenius

Vaihtolavat (jätelavat/roskalavat) Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Vaihtolavat varmalta toimittajalta Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella. Olemme toimittaneet vaihtolavoja jo yli 25 vuoden ajan, joten tilatessasi vaihtolavan meiltä saat varmasti ripeää ja ammattitaitoista palvelua.

Vaihtolavavalikoimamme suosituiimpia tuotteita ovat jätelavat, joille voidaan kerätä esimerkiksi rakennus-, seka-, talkoo-, puu-, betoni- sekä metalli ja asbestijätettä. Saatte tarpeidenne mukaan erikokoiset ja eri tarpeisiin soveltuvat lavat suoraan käyttöpaikalle toimitettuna. Kauttamme on saatavilla myös pienet roskalavat ahtaampiin kohteisiin.

Vaihtolavamme sopivat myös pääkaupunkiseudun erittäin ahtaisiin kohteisiin

Helsingin kaupunkiympäristössä ja muualla pk-seudulla toimiminen edellyttää vaihtolavoilta myös pienempiä kokoja. Asiakkaamme saavatkin kauttamme sekä isot, että pienet lavat aina tarpeidensa mukaisesti. Vaihtolavojen tilavuudet vaihtelevat seuraavasti:

  • Pienet lavat: 2 m x 4 m, 7 m³ – 11 m³
  • Isot lavat: 2,5 m x 5-6 m, 13 m³ – 40 m³

Monipuolisen ja laajan kalustomme sekä palvelualttiin henkilökuntamme ansiosta voimme vastata asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Kun tarvitset vaihtolavaa Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota kursailematta yhteyttä meihin. Mikäli et ole varma siitä, kuinka suuri vaihtolava sopii käyttöösi, opastamme mielellämme sen valinnassa.

Vaihtolavat Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu

Vaihtolavojamme hyödyntävät esimerkiksi yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt, rakennusyhtiöt ja kunnat. Toiminta-aluettamme on Helsinki, muu pääkaupunkiseutu sekä lähialueet, kuten Kirkkonummi, Porvoo, Sipoo, Järvenpää ja Kerava. Pitkä kokemus kaupunkiympäristöstä toimimisessa on antanut meille hyvät eväät palvella asiakkaitamme erilaisissa vaihtolavatarpeissa. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat sopivan vaihtolavan käyttöösi.

Ympäristö on meille tärkeä

Haluamme kantaa kortemme kekoon yhteisen ympäristömme puolesta. Siksi pyrimme aina neuvomaan asiakasta lajittelun suhteen jo heti vaihtolavan tilauksen alkuvaiheessa. Lajittelemalla jätteet oikein myös vaihtolavoja käytettäessä teemme kaikki pienillä teoilla jo merkittävän eron jätteiden aiheuttamassa ilmastokuormassa.

Tilaa vaihtolavoja puhelinpäivystyksemme kautta

Puhelinpäivystyksemme on auki 24/h, joten tilaa vaihtolava vaikka saman tien!

Jätelavat, roskalavat, vaihtolavat Helsinki